Találkozz Grecsó Krisztiánnal!

Grecsó Krisztián, a kortárs magyar irodalom egyik kiemelkedő alakja, a Lányos apa című novelláskötetével érkezik a SepsiBook utolsó napjára. Ez az esemény remek lehetőség arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk Grecsó legújabb művébe, és személyesen találkozzunk az íróval.

Grecsó Krisztián Lányos apa című könyve családi történeteket tartalmaz. Olyan kérdéseket tesz fel benne, hogy hogyan hatnak ki a gyermekkori döntéseink a felnőttkorunkra, és arról is elmélkedik, vajon meg lehet-e szakítani a rossz mintákat és jóvá tenni őket. A nehéz témákban is meglelhetjük az örömöt, boldogságot.

A találkozó lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük az író szándékait, beleláthassunk kicsit munkájába, akár kérdezni is tudunk tőle. A beszélgetés után dedikálásra kerül sor, amikor akár pár szót is válthatunk az íróval. Az olvasás közösségi élmény, és ez a találkozó abban is segít, hogy más rajongókkal is kapcsolódni tudjunk Grecsó könyvei által.

Ez az esemény is, úgy érzem, azok közé tartozik, amelyekre még sokáig gondol vissza az ember, bátran ajánlom minden embernek, aki ismeri Grecsó munkásságát, de azoknak is, akiknek még új az ő neve, lehet, hogy épp egy új kedvencre lelnek.

Szántó Barbara