Mesevilág a papírszínházban: A méhkirálynő kalandjai Demeter Évával

Fedezd fel a mesék világát egy papírszínházban, a SepsiBook könyvfesztivál keretein belül, ahol Demeter Éva vezetésével kerül feldolgozásra a Méhkirálynő című mese. A program során a kicsik egy izgalmas és tanulságos utazásra indulhatnak, ahol a bátorság, barátság és igazságosság egyaránt fontos. 

Az előadás nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek képzelőerejét, figyelmét, szociális készségeit és kifejezőkészségét is. A színházi élmény mellett a gyerekek interaktívan is bekapcsolódhatnak a mesébe, aktív résztvevői lehetnek, ez pedig még emlékezetesebbé teszi számukra ezt a délelőttöt.  

A papírszínház egyedülálló élményt kínál a családok számára, hiszen a történet majd egy kézzel készített papírszínpadon kel életre. Ez a különleges program nagyszerű alkalom arra, hogy minőségi időt töltsünk családtagjainkkal, és közösen fedezzük fel a művészet és a varázslat világát.

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, ahol a művészet és a mese egy varázslatos világban találkozik! Várunk minden kíváncsiskodó gyermeket és szülőt, hogy együtt élvezhessük a papírszínház varázsát!

Kádár Hanna