Szabó Enikő

Szabó Enikő este psiholog și terapeut prin povești din Sfântu Gheorghe. A crescut cu povești auzite de la oameni dragi și apropiați de ei. Crede în puterea basmelor de a vorbi despre simboluri străvechi și tipare umane valabile în toate epocile. 

Cel mai recent volum al său este Timpul cu tine e neprețuit – o călătorie profundă în căutarea sinelui și a sensului vieții prin prisma relației noastre cu timpul. Autorul ne împărtășește gândurile, experiențele și învățămintele ei personale într-o lume în care agitația și distracțiile deseori ne îndepărtează de noi înșine. Delicată și străbătută de trandafiri înmiresmați, de canari de un galben strălucitor, de muzici care înalță sufletele, povestea e însoțită de ilustrații rafinate și încântătoare. O carte pentru copii gata să se lase vrăjiți de ce e mai bun și mai frumos în viață și în cărți, pe cale de a deveni oameni cu gusturi fine.

La cea de-a III-a ediție a SepsiBook, micuții cu vârste între 7 și 11 ani vor avea ocazia să participe la un workshop magic alături de autorul și Bajkó Attila, ilustratorul cărții.

23 mai 2024, joi

11:00 Szabó Enikő – Bajkó Attila Timpul cu tine e neprețuit – workshop cu autorul și ilustratorul cărții; pentru copii cu vârsta de 7-11 ani // Sala Club