Mădălin Gurianu

După o carieră în viața publică din Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu a virat spre zona culturală din Capitală. Iar anul acesta, la SepsiBook vor fi prezentate două cărți semnate de el, care au toate șansele să devină cărți de referință pentru posteritate. „Marea Carte a Madrigalului” este o călătorie fascinantă prin istoria și bogăția culturală a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Volumul, cu o prefață de Emil Pantelimon, aduce în prim-plan povestea acestui ansamblu muzical de excepție, a cărui valoare s-a menținut nealterată deceniu după deceniu. 

„Interviuri la 60 de ani de Madrigal” este la rândul său o carte excepțională care cuprinde o colecție memorabilă de discuții cu protagoniștii din spatele scenei, și care oferă o perspectivă unică asupra culiselor și emoțiilor ce au definit parcursul acestui cor de legendă. Actuala dirijoare a corului, Anna Ungureanu, originară din Sfântu Gheorghe, va fi prezentă de asemenea la evenimentul de lansare! Așadar, o întâlnire care merită din plin, și pe care ar fi păcat să o ratați. 

23 mai 2024, joi, 18:00 Vocile îngerilor – dublă lansare de carte. Invitați: Ungureanu Anna, dirijorul corului Madrigal și autorul volumelor Marea carte a Madrigalului și Interviuri la 60 de ani de Madrigal, Mădălin Guruianu // Sala de conferințe