Faci Față provocării BookFace?

Urmează pașii următori și vei afla:

  1. Alege o carte, fie de pe raftul tău, fie din bibliotecă.
  2. Fă o fotografie cu coperta cărții, astfel încât subiectul (poţi fi tu sau un prieten) și/sau decorul (poate fi un obiect, un peisaj etc.) să completeze imaginea de pe copertă.
  3. Încarcă fotografia în formularul de la acest link până pe 12 aprilie 2024.
  4. Include titlul și autorul cărții, numele tău respectiv adresa de e-mail, și că eşti de acord cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR)*.
  5. Ai terminat! Urmăreşte pagina de Facebook a SepsiBook, unde va avea loc şi un vot public pentru fotografiile trimise. Juriul va desemna cele mai bune trei fotografii, iar publicul va vota încă un câștigător!

Ce va judeca juriul?

  1. Creativitatea!
  2. Cât de bine se integrează coperta cărții în mediul înconjurător.
  3. Unicitatea.

Ce poţi câștiga?

O super experiență  şi în plus un pachet valoros de cărți. Fotografiile vor fi evaluate de un juriu profesionist, iar primii trei câștigători plus câștigătorul votului publicului vor primi un pachet de cărţi în cadrul  SepsiBook, la Arena Sepsi.

Ce mai trebuie să știi?

  1. Imaginile trimise trebuie să fie încărcate pe Google Form în format *.jpg sau *.png, cu o dimensiune minimă de 2 MB și maximă de 10 MB. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu folosi imagini de rezoluție foarte mică pentru colajul tipărit. 
  2. Votul publicului se va desfășura pe pagina de Facebook SepsiBook, urmând a fi luate în considerare doar reacțiile de tip Like, Care și Heart. Câștigătorul votului va fi autorul fotografiei cu cele mai multe reacții.
  3. Completând formularul și trimițând fotografia, ești de acord să permiți echipei de organizare SepsiBook să o folosească pe site-ul evenimentului, pe site-urile de socializare și în cadrul votului public, împreună cu numele tău, în scopul promovării evenimentului. Fotografiile trimise vor fi expuse în format colaj la locul de desfășurare a evenimentului. 
  4. Nu vor fi acceptate imagini generate de inteligența artificială. Cartea aleasă trebuie să fie o carte existentă (prin urmare, te rugăm să incluzi autorul și titlul), nu pot fi tipărite coperţi ale unor cărţi fictive și fotografiate cu acestea.
  5. Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica din concurs orice lucrare care este suspectată că folosește inteligența artificială; care prezintă conținut obscen sau ofensator.

Cine poate participa la concurs?

  1. Oricine, indiferent de vârstă.
  2. O persoană poate înscrie în concurs maximum cinci fotografii.

Calendarul concursului de fotografie:

  1. Transmiterea fotografiilor: 22 martie – 12 aprilie 2024.
  2. Votul public: 16-30 aprilie 2024.
  3. Jurizare: 30 aprilie – 7 mai 2024.
  4. Anunțarea rezultatelor și festivitatea de premiere: 26 mai 2024, Podium, Arena Sepsi.

Acord GDPR:

Prin completarea formularului și încărcarea fotografiilor îmi exprim acordul ca echipa de organizare să o folosească, împreună cu numele meu, pentru promovarea SepsiBook pe site-ul evenimentului, pe platformele de socializare și în cadrul votului public. Fotografiile trimise vor fi expuse sub forma unui colaj la locul de desfășurare al evenimentului.

Am luat la cunoștință prevederile Regulamentului general al UE nr. 679/2016 privind protecția şi libera circulație a datelor cu caracter personal, și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal exclusiv în scopul participării la jocul BookFace.

Îți mulțumim că ai participat la concursul nostru, mult succes la votul publicului!