Cu gândul la viitorii cititori – programe pentru copii și tineret

Cu gândul la viitorii cititori – programe pentru copii și tineret

Anul acesta, SepsiBook2 îi așteaptă pe copii și pe tineri în locații special amenajate pentru ei: la UniVERSul Copiilor și la AdoleScenă, cu invitați și programe dedicate vârstelor lor. Copiii și adolescenții sunt viitorii cititori și este important pentru SepsiBook să le atragă atenția și să îi îndrume spre lectura de calitate.

Mai mult „Cu gândul la viitorii cititori – programe pentru copii și tineret”

Cu autobuzul și trenulețul până la SepsiBook

Cu autobuzul și trenulețul până la SepsiBook

Compania Multi-Trans va efectua curse speciale înspre Târgul de Carte și Festivalul de Literatură Contemporană SepsiBook2, în perioada 25-28 mai 2023. În același timp, trenulețul de aventură SepsiTour îi va duce pe vizitatori la târgul de carte care va avea loc la Arena Sepsi, cu plecare din stația din fața Bibliotecii Județene „Bod Péter”, pe parcursul weekendului. 

Mai mult „Cu autobuzul și trenulețul până la SepsiBook”

Anunțarea câștigătorilor concurs sepsi360.ro

Anunțarea câștigătorilor concurs sepsi360.ro

Am tras la sorți câștigătorii concursului sepsi360! Felicitări și vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm cu drag la SepsiBook2! Premiile, adică pachetele-surpriză de cărți, oferite de editurile prezente la târg, pot fi ridicate între 26 și 28 mai, vineri și sâmbătă între orele 11-18, iar duminică între orele 11-15, de la punctul Info din Arena Sepsi.

Mai mult „Anunțarea câștigătorilor concurs sepsi360.ro”