S-a deschis SepsiBook, ediția a 3-a!

S-a deschis SepsiBook, ediția a 3-a!

Cea de-a 3-a ediție a Târgului de carte și Festivalului de literatură contemporană SepsiBook a început joi cu casa plină, pentru că încă de la primele ore au sosit sute de copii la programe dedicate lor. La ora 17:00 s-a dat startul oficial al evenimentului, când la ceremonia de deschidere SepsiBook au participat invitații de onoare ai festivalului, Gabriela Adameșteanu și Nádas Péter, precum și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, și directorul de programe al SepsiBook, Szonda Szabolcs.

Mai mult „S-a deschis SepsiBook, ediția a 3-a!”
Joi începe ediția a treia a SepsiBook

Joi începe ediția a treia a SepsiBook

Joia viitoare, pe 23 mai, la Arena Sepsi începe cea de-a treia ediție a târgului de carte și festivalului de literatură contemporană SepsiBook. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, vizitatorii vor putea descoperi cele mai recente apariţii de pe piața cărții, şi se vor putea întâlni cu autori consacrați ai literaturii din zilele noastre, pe lângă acestea se vor desfășura o serie de discuții, concerte, expoziții, activități interactive, workshop-uri.

Mai mult „Joi începe ediția a treia a SepsiBook”
Aleargă bookuros!

Aleargă bookuros!

Cititul te eliberează. La fel și alergatul. Este și motivul pentru care, la SepsiBook, le aducem împreună. Ca și la ediția anterioară, FitnessTribe te provoacă să te aventurezi într-un tur incitant, de la #SEPSI la Arena Sepsi și înapoi. Deși nu este o competiție propriu-zisă, poți totuși să câștigi – ai ghicit, cărți! Pregătește-ți deci pantofii sport și fă-ți încălzirea! Mai multe detalii găsești în descrierea evenimentului.