DESPRE NOI

Lecturi şi jocuri împreună, întâlniri literare semnificative și memorabile, lansări de carte, momente emoționante, conversații înflăcărate, conferințe și concerte condimentate cu umor sau nostalgie, cozi la autografe, expoziții spectaculoase, aventuri livrești și gastronomice – acestea au fost câteva dintre experiențele celor două ediții anterioare ale târgului de carte și festivalului de literatură contemporană SepsiBook, care au atras peste 7.000 de vizitatori la fiecare ediție.

SepsiBook este o sărbătoare a culturii scrise și a întâlnirilor cu cartea, o experiență literară și comunitară în zona Sfântu Gheorghe din judeţul Covasna. Aducem la sfârșitul lunii mai, la Arena Sepsi, cea mai bună producție editorială din zonă, creând o oportunitate pentru autorii din România și Ungaria de a se conecta între ei și cu cititorii lor, la granița dintre culturi. SepsiBook este singurul târg de carte din regiune care se angajează într-un dialog literar-artistic în maghiară și română, oferind un program și o selecție de cărți multilingve. Evenimentul nostru este un catalizator cultural pentru a transmite experiențe și valori. Să ne întâlnim la Arena Sepsi între 23 și 26 mai 2024!

Târgul de Carte și Festivalul de Literatură Contemporană SepsiBook este organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Județean Covasna, Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Asociația Culturală „Mikes Kelemen” și  Asociația Susținătorilor Bibliotecii „Bod Péter”.