BookFace – Mutasd a legjobb KönyvArcod!

Mit kell tenned?

  1. Válassz egy tetszőleges könyvet, akár a könyvespolcodról, akár a könyvtárból.
  2. Készíts egy fotót a könyvborítóról, úgy, hogy a fotóalany (ez lehetsz te is vagy egy barátod) és/vagy a környezet (ez lehet egy tárgy, táj stb.) kiegészítse a könyvborítón látható képet.
  3. Töltsd fel a fotódat az ezen a linken található űrlapra 2024. április 12-ig.
  4. Jelöld meg a könyv címét és szerzőjét, a neved, az e-mailcímet, és fogadd el az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) irányelveit*.
  5. Ezzel kész is vagy! Kövesd a SepsiBook Facebook oldalát, ahol közönségszavazás is lesz a beérkezett fotókból, a három legjobb képet pedig szakmai zsűri választja ki!

Mit értékel a szakmai zsűri?

  1. A kreativitást!
  2. Mennyire van összhangban, mennyire olvad bele a könyvborító a környezetébe?
  3. Az egyediséget.

Mit lehet nyerni?

Egy szuper élményt, és ezen kívül értékes könyvcsomagot is nyerhetsz. A beérkező fotókat szakmai zsűri bírálja el, az első három helyezett, valamint a közönségszavazás nyertese könyvcsomagot vehet át a 3. SepsiBook idején május 23–26. között a Sepsi Arénában.

Mit kell még tudnod?

  1. A beküldött képeket *.jpg vagy *.png formátumban kell feltölteni a Google Formba, ezek mérete legkevesebb 2 MB, legtöbb 10 MB lehet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nagyon kis felbontású képeket ne használják a nyomtatott kollázshoz. 
  2. A közönségszavazás a SepsiBook Facebook oldalán zajlik, csak a Like, Care és Heart reakciókat vesszük figyelembe. A szavazás nyertese s legtöbb reakciót kapott fotó lesz.
  3. Az űrlap kitöltésével és a fotó beküldésével beleegyezésed adod, hogy a SepsiBook szervezőcsapata az esemény népszerűsítése céljából felhasználja azt a rendezvény honlapján, a közösségimédia-felületein, valamint a közönségszavazáson, a neveddel együtt. A beküldött fényképek kollázs formájában ki lesznek állítva a rendezvény helyszínén. 
  4. Nem fogadunk el mesterséges intelligencia segítségével létrehozott képet (megszámoljuk az ujjakat). A választott könyv létező kell legyen (ezért is kérjük megjelölni a szerzőt és a címet), nem lehet fiktív könyvborítót nyomtatni és azzal fotózkodni.
  5. A szervezők fenntartják a jogot, hogy kizárjanak a versenyből minden olyan alkotást, amelynél felmerül a mesterséges intelligencia használatával kapcsolatos gyanú; amelyek obszcén vagy bárkire nézve sértő tartalmat jelenítenek meg.

Ki vehet részt a versenyen?

  1. Bárki és mindenki, kortól függetlenül.
  2. Egy személy legtöbb öt fotóval vehet részt a versenyben.

A fotóverseny idővonala:

  1. Fotók beküldése: 2024. március 22. és április 12. között.
  2. Közönségszavazás: 2024. április 16–30. éjfél.
  3. Zsűrizés: 2024. április 30. és május 7. között.
  4. Eredményhirdetés és díjátadó: 2024. május 26-án a Köröndön, a Sepsi Arénában.

GDPR:

Az űrlap kitöltésével és a fotó beküldésével beleegyezésemet adom, hogy a SepsiBook szervezőcsapata az esemény népszerűsítése céljából felhasználja azt a rendezvény honlapján, a közösségimédia-felületein, valamint a közönségszavazáson, a nevemmel együtt. A beküldött fényképek kollázs formájában ki lesznek állítva a rendezvény helyszínén.  

Ismerem a 2016/679-os uniós általános adatvédelmi rendeletnek az adatok szabad áramlásáról szóló előírásait, és hozzájárulok személyes adataim feldolgozásához kizárólag a BookFace – Mutasd a legjobb KönyvArcod! játékban való részvétel céljából.

Köszönjük, hogy részt veszel a játékunkban, sok sikert a közönségszavazáson!