Jelentkezz kreatív írás műhelyre!

Az írás a kreatív energiák levezetésének, a gondolatok és érzések letisztításának egyik legősibb és legkézenfekvőbb formája. A kreatív írás műhely segít rávezetni, hogyan találd meg, tisztítsd le és szabadítsd fel a benned kavargó gondolatokat, hogyan formáld szöveggé őket. Írás iránt érdeklődő középiskolás diákokat várunk a Horváth Benji által vezetett kreatív írás műhelybe. Jelentkezni május 19-ig lehet!

Írni könnyű, írni nehéz, írni fájdalmas, írni öröm, írni lehet mindenfélét úgy, hogy közben nem mondunk semmit és le lehet írni egy mondatot úgy, hogy abban benne van a mindenség –, és persze lehet erről vitatkozni, de egy biztos: az írás a kreatív energiák levezetésének, a gondolatok és érzések letisztításának egyik legősibb és legkézenfekvőbb formája.

Ha még soha semmit nem írtál, de ki akarod próbálni, ha írsz már, de szeretnél fejlődni, műhelytitkokat megismerni és elsajátítani, vagy ha csak egyszerűen érdekel a slam poetry, a vers, a próza, a rímek és metaforák világa – itt a helyed.

A különböző gyakorlatok arra vezetnek rá, hogyan találd meg, tisztítsd le és szabadítsd fel a benned kavargó gondolatokat, hogyan formáld szöveggé őket, de lesz szó arról is, hogy mi a különbség egy slam, egy vers és egy rapszöveg között, mi adja a mondatok erejét egy prózai szövegben, hogyan tudod minél hatékonyabban előadni a szövegedet, és hogy mi is a baj a közhelyekkel.

Ha pedig vannak írásaid, amikről szeretnél profi véleményt és javaslatokat kapni, hozd el őket magaddal, mert arra is lesz alkalom.

Horváth Benji öt verseskötet szerzője, tíz éve aktív slammer, de írt már drámát, prózát és dalszöveget is, több országban lépett fel Brüsszeltől Kairóig. Lassan tíz éve foglalkozik tehetséggondozással, és több, mára már elismertté vált költő és slammer pályakezdésében segített.

A műhelyre 15-18 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Maximális létszám: 10 fő. Jelentkezni május 19-ig lehet. 

Jelentkezni IDE KATTINTVA az űrlap kitöltésével lehet.