Irodalmi olvasójáték sepsiszentgyörgyi gyermekeknek

A Bod Péter Megyei Könyvtár és a SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál olvasójátékot hirdet 11–14 éves (2009–2012-es születésű) iskolásoknak. A szervezők négytagú diákcsapatok jelentkezését várják, akik lehetnek egy baráti kör vagy osztályközösség tagjai, egy sportág, kórus vagy tánccsoport képviselői, akár azonos hobbinak hódolók. Az olvasójátékra a csapattagoknak Szabó Róbert Csaba Újratöltés (Gutenberg Kiadó, 2022.) című ifjúsági kalandregényét kell elolvasniuk, és a vetélkedő formájában sorra kerülő döntőn a regény alapján összeállított feladványokat kell majd megoldaniuk. Az első tíz bejelentkező csapat ajándékba kapja a könyv egy-egy példányát! A választás azért is esett erre a regényre, mert a szerző a SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál vendége lesz, és az olvasók találkozhatnak vele.

A döntőt 2023. május 25-én, csütörtökön tartják a SepsiBook helyszínén, a Sepsi Arénában. Négytagú csapatok jelentkezését várjuk. Kérjük, jelentkezéseteket a vetelkedo.konyvtar@gmail.com címre küldjétek, ezekkel az információkkal együtt: csapatnév (fantázianév), a tagok neve, a képviselt iskola / sportklub / kórus / tánccsoport megnevezése, a csapatot koordináló felnőtt neve, elérhetőség: e-mail, telefon.

Jelentkezési határidő: 2023. május 5.  A döntőn legtöbb hat csapat vehet részt, ezt megelőzően írásos elődöntőt tartanak.