Căutăm voluntari pentru SepsiBook!

Echipa de organizatori a Târgului de carte și a Festivalului de literatură contemporană SepsiBook, ediția a II-a, lansează o invitație elevilor de peste 16 ani și studenților doritori să participe la eveniment în calitate de voluntari pentru a contribui la buna desfășurare a acestuia. Evenimentul va avea loc la Arena Sepsi, în perioada 25-28 mai 2023. 

SepsiBook nu numai că a deschis un nou capitol în seria evenimentelor culturale, ci va transforma orașul și împrejurimile sale într-un tărâm al cărților timp de câteva zile. Este un loc de întâlnire pentru poezie și muzică cu copiii, tinerii și adulții iubitori de lectură, dar mai ales un loc unde echipa faină și atmosfera plăcută sunt garantate.

Candidații se pot înscrie până la data de 15 mai, prin completarea formularului (click AICI), care poate fi accesat și de pe paginile web www.sepsibook.ro și www.sepsi.ro.  

Cea de-a doua ediție a Târgului de Carte și Festivalului de Literatură Contemporană SepsiBook este organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Județean Covasna, Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Casa de Cultură „Kónya Ádám” și Asociația Susținătorilor Bibliotecii „Bod Péter”.