Kvíz – Könyv egy mondatban

Felismered egy mondatból a SepsiBook3 meghívottainak könyveit? Válaszolj helyesen mind a 10 kérdésre, és nyerj értékes könyvcsomagot!

Ha a tíz kérdésből tízre helyesen válaszolsz, megadod e-mail címed, neved, és elfogadod az általános adatvédelmi rendelet (GDPR)* irányelveit, automatikusan feliratkozol arra a sorsolásra, amelyre 2024. május 21-én kerül sor. A kvízverseny 2024. május 10-én éjfélkor zárul, az első három nyertest a random.org oldal segítségével választjuk ki. A nyeremények a vásáron jelenlévő kiadók által felajánlott könyvekből összeálló csomagok lesznek.

A weboldal csak azokat a válaszadókat engedi regisztrálni a versenybe, akik mind a tíz kérdésre helyesen válaszoltak, de akárhányszor újra lehet próbálni a válaszadást, ha elsőre nem sikerült az összeset eltalálni. A nyertesek névsorát a SepsiBook Facebook-oldalán tesszük közzé, valamint e-mailben értesítünk minden díjazottat. A nyereményeket a könyvvásár ideje alatt lehet átvenni a SepsiBook standnál. Sok sikert!

Itt találod a kvízt: https://sepsibook.ro/kviz

*Ismerem a 2016/679-os uniós általános adatvédelmi rendeletnek az adatok szabad áramlásáról szóló előírásait, és hozzájárulok személyes adataim feldolgozásához kizárólag a sepsibook.ro oldalon lévő kvízjátékban való részvétel céljából.