Vasárnapi programszemle

A SepsiBook2 utolsó napja sem szűkölködik izgalmas programokban az érdeklődők számára. A vasárnapi, így egyben utolsó programszemlét Teleki Réka foglalta össze. 

A legkisebbeket reggel 10-kor interaktív játékra invitálja Demeter Éva a Játszótéren, míg 11 órától az idősebbek is találhatnak maguknak szórakoztató programpontot.  Az ínyencek 11:30-kor egy különleges gasztroirodalmi programon vehetnek részt az Arena Gastro Pub előterében, ahol Szőcs Előd mesterszakács és Mihály László fotós várják a (kultúrára) éhezőket könyvbemutatóval és kóstolóval.

11 órakor Szilágyi Árpád kötete kerül bemutatásra, ezzel párhuzamosan Mátyás-Rausch Petra erdélyi nemesfémbányászatról szóló kötetéről tudhatnak meg többet az érdeklődők. 12 órától Tompa Gáborral Márton Evelin beszélget a Porondon, ezzel párhuzamosan pedig Nagy Botond könyve is bemutatásra kerül. 13 órától Karácsonyi Zsolttal, illetve Boér Gézával találkozhatnak az arra látogatók, ugyanakkor Vincze Tímea animátor is várja a fiatalokat a Játszótéren a Cinci gyereksarka címen meghirdetett foglalkozásra.

15 órakor a Magashegyi Underground kedvelőinek sem kell többé magukban dúdolni kedvenc dalaikat, hiszen egy sokat ígérő zárókoncertre is sor kerül a Porondon. Ezzel azonban még nem ér véget a könyvfesztivál, hiszen a Főtéren a Huszonhat év – Petőfi Sándor című kültéri kiállítás megnyitójára kerül sor 17 órától, a színházkedvelők pedig a Nem akarok – Nemes Nagy Ágnes 100 című zenés összeállítást tekinthetik meg 18 órától a Tamási Áron Színházban.

Teleki Réka