Quiz – O carte într-o frază

Cât de bine îi cunoști pe invitații noștri care vor veni la cea de-a treia ediție a târgului de carte și festivalului de literatură contemporană SepsiBook?

Răspunde corect la toate cele 10 întrebări, și câștigă un pachet cu cărți valoroase! Răspunzând corect la 10 din 10 întrebări, furnizând adresa ta de e-mail, numele, și acceptând regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)*, vei fi înscris automat în tragerea la sorți care va avea loc pe 21 mai 2024. Jocul quiz se va încheia pe 10 mai 2024, la miezul nopții, iar cei trei câștigători vor fi selectați prin random.org. Premiile sunt oferite de editurile prezente la târg.

Site-ul va permite să se înscrie la concurs doar celor care au răspuns corect la toate cele 10 întrebări, dar poți încerca din nou de câte ori dorești, dacă nu reușești să răspunzi la toate întrebările din prima. Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina de Facebook SepsiBook, iar toți câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail. Premiile pot fi ridicate de la standul SepsiBook pe durata târgului de carte. Mult succes!

Accesează jocul quiz: https://sepsibook.ro/ro/quiz/

*Am luat la cunoștință prevederile Regulamentului general al UE despre protecția datelor 2016/679 privind libera circulație a datelor, și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal exclusiv în scopul participării la jocul quiz de pe sepsibook.ro.