Fără Zahăr

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, din Iași, abordând mai multe genuri muzicale combinate (hip-hop, folk, funk, punk rock, heavy metal), cu versuri asociate satirei sociale și cu teme inspirate din viața satului – dar nu doar din aceasta. Componenții formației, Bobi Dumitraş și Bobo Burlăcianu, care sunt și fondatorii acesteia, provin din Moldova, și cântă predominant în graiul moldovenesc.

În peste 20 de ani de activitate, formația are la activ patru albume de studio, cu care a reușit să atragă un public numeros și divers, din varii categorii sociale și de vârstă, îmbinând muzica și umorul într-o formă de artă populară. Motto-ul lor este acesta: Umorul vindecă și hrănește suflete. Iar, cum se știe, hazul de necaz este parte integrantă a sufletului românesc.

La SepsiBook, ne vom bucura de concertul savuros al unei trupe care a găsit formula perfectă de a combina umorul cu muzica și a descrie lumea neaoșă de la sate. Va fi o seară plină de distracție și voie bună, pentru care merită să ieși din casă!