Bob és Bobék Orchestra

A Bob és Bobék Orchestra az antik versformáktól a rap-ig számos eszközt megragad, hogy minden érzékre hatni tudjon. A zenekar frontembere, „Színész Bob” országos slam poetry bajnok, akinek provokatív és játékos szövegei meghatározzák a produkciókat. Rendhagyó irodalomórának is kiváló előadásaik nem ismeretlenek a háromszéki közönség előtt, hiszen a csapat néhány éve a pulzArt fesztiválon is jelen volt élményszerű, rendhagyó Petőfi-előadásával.

A SepsiBook-ra Toldi című előadásukkal érkeznek, a következő felállásban: Horváth Kristóf / „Színész Bob” – ének, rap, versmondás, szövegek, Bakos Bettika – ének, szintetizátor, Dévényi Zoltán – gitár, ének, Eged Márton – basszusgitár, Oláh Edmond „Mizo” – beatbox, rap.

Nem olyan előadás lesz, amilyennek elképzeljük, hiszen valószínűleg nem így tanították a Toldit. Ami biztos: hamisítatlan koncertélményt kapunk, amitől kedvünk támad újra levenni az Arany-kötetet a polcról. Az érzelmi skála minden rezdülését kitöltő, felborzoló, ugyanakkor szórakoztató műsornak nézünk elébe.